Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin Kripto Para Borsası, Ayı Piyasasına Rağmen 20 Milyon Dolar Fon Topladı

Singapur‘un nispeten yeni kripto para borsası KuCoin, ilk fonlamasında 20 milyon dolarlık hedefine ulaştı. Kripto para birimlerinin bir yıl içerisinde %70’e yakın değer kaybettiği bir ortamda böyle bir fonlama elde etmek ise, gerçekten takdire şayan.

İlk Fonlamada 20 Milyon Dolar


Yapılan resmi açıklamaya ve atılan tweet’e göre, KuCoin küresel risk sermaye firmalarından IDG Capital, Matrix Partners ve Neo Global Capital‘in önderliğinde 20 milyon dolarlık fon elde etti. KuCoin geçtiğimiz 2017 yılının Eylül ayında açılmıştı ve şimdi ise 5 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya ev sahipliği yapmakta. Kendisini ”Halkın Kripto Para Borsası” olarak tanımlayan KuCoin, bir yıl içerisinde yaşadığı büyüme ile gerçekten isminden sık sık söz ettirmeye başladı.

Her bir yatırım ortağının güçlü yanlarından faydalanacağını söyleyen KuCoin, IDG Capital’in pazarlama gücünü, Matrix Partners’ın kaynak konusunda desteğini, NEO Global Capital’in ise yeni gelişmekte olan teknoloji startup firmaları konusundaki uzmanlığını kullanacağını dile getirdi. Yapılan basın açıklamasına göre, elde edilen finansman temel olarak önümüzdeki yılın başlarında KuCoin 2.0 platformunu piyasaya sürmek için kullanılacak. KuCoin yeni platformun yanı sıra müşteri temsilcisi kadrosunu da genişletmeyi ve bütün traderlara bireysel hizmet verebilecek seviyeye gelmeyi amaçlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment