Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nouriel Roubini: Bitcoin Ait Olduğu Yer Olan ”SIFIRA” Doğru İlerliyor

Kripto para birimlerini ve özellikle Bitcoin‘i sert eleştirilere tutması ile tanınan Nouriel Roubini, dün piyasanın 2018 yılındaki en büyük düşüşlerinden birisi sonrasında, kendi resmi hesabından adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önceki açıklamarında Bitcoin’i Kuzey Kore’den daha merkezi bir yapıya benzeten ve Vitalik Buterin‘i de diktatör olmakla suçlayan Roubini, 14 Kasım tarihinde attığı tweetler ile yine olay oldu.

”Bitcoin’in bir gün içerisinde %10 değer kaybedip 5.700 dolara düşmesi” yüzünden ”kına yakabileceğini” belirten Roubini, lider kripto para biriminin bütün toksik kirliliğin ve ekolojik felaketlerin ‘anası’ olduğunu vurguladı. 2008 krizini bilmesi ile tanınan Roubini, Bitcoin’in ait olduğu ”SIFIR” seviyesine hala biraz yol olduğunu da aktardı.


Attığı ikinci bir tweet ile Senatonun düzenlediği bankacılık komitesinde açıkladığı 40 sayfalık kripto / blockchain analizine de değinen Roubini, yaptığı açıklamalardan sonra, ”satın alınmış trollerin, shillerin, sahtekarların, suçluların, rüşvet verilmiş sahte gazetecilerin, parası verilmiş köpeklerin” oluşturduğu bir çetenin, çenesini kapatabilecekleri düşüncesi ile kendisinin peşine düştüğünü de vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment