Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kullanıcı Hesaplarındaki Sorunu Çözmek İçin Doge Cüzdanlarını Baştan Tasarlıyor

Binance, çok sayıda hatalı Dogecoin transfer işlemi ve tüm kullanıcı hesaplarının donmasına neden olan teknik bir sorunla başa çıkmak adına cüzdanlarını yeniden oluşturacaklarını açıkladı.

Binance kullanıcıları, Dogecoin transferleri sırasında platform tarafından hesaplarının dondurulduğundan şikayetçi olmuşlardı. Binance ise bu şikayetlere karşılık yakın zamanda yapılan bir yazılım güncellemesinin kullanıcı hesaplarının donmasına neden olduğunu, sorunu çözmek için cüzdanları yeni baştan tasarlayacaklarını duyurdu. Binance bunun sebebi olarak ise diğer kripto varlık alım satım platformlarının aksine, Dogecoin için farklı altyapı kullandıklarından bahsetti.

Bu konun gündeme gelme sebebi ise Elon Musk’ın, Binance CEO’su Changpeng’i hedef alan bir tweet atmasıydı. Elon Musk, Dogecoin işlemlerinde oluşan hatalar için “şüpheli” ifadesini kullandı ve neler döndüğünü sordu. Ardından ise Binance’den cevap geldi. Binance verdiği cevapta herhangi bir şüphenin söz konusu olmadığını, cüzdan sistemini baştan tasarlamanın vakit aldığını söyledi.

Binance CEO’sundan Elon Musk’ın çıkışına gönderme

Binance CEO’su Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Tesla’nın 12 bin aracı geri çağırmasına sebep olan teknik bir hata ile ilgili neler döndüğünü sordu. Elon Musk ise bu tweet’e cevap olarak Binance kullanmadığını ve bu konuyu Dogecoin sahipleri için gündeme getirdiğini söyledi.


Görsel: Binance, görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!