Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kullanıcılarının Dikkatine: Borsa Bu Saatlerde Kapalı Olacak!

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, önümüzdeki günlerde bir bakım çalışması yapılacağını açıkladı.

Dünya’nın dört bir tarafında milyonlarca kullanıcısı olan Binance günümüzde en çok kullanılan kripto para borsalarından biri. Özellikle ticaret hacmi konusunda diğer tüm borsaları geride bırakan Binance Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor. Fakat bu yatırımcılar önümüzdeki günlerde kısa süreliğine de olsa Binance’te işlem yapamayacaklar.

Kullanıcıların Dikkatine

Binance ekibi bugün sabah saatlerinde bir duyuru yayınladı ve borsa kullanıcılarına bir uyarıda bulundu. Binance’in yaptığı açıklamalara göre kullanıcılar 28 Haziran günü kısa bir süreliğine işlem yapamayacaklar.

Binance’in yayınladığı duyuruya göre borsadaki para yatırma/çekme, spot,  margin işlemlerine ve P2P ile OTC ticaretlerine 28 Haziran tarihinde 2 saatliğine ara verilecek. Türkiye saati ile (UTC+3) saat 05:00’te başlaması planlanan bakım çalışmasının 07:00 sularında bitmesi bekleniyor. Bu süreç içerisinde vadeli ticaret ve opsiyon işlemleri normal seyrinde devam edecek.

Kullanıcılara bakım çalışmaları başlamadan önce mevcut işlem emirlerini iptal etmek, para yatırma/çekme işlemlerini tamamlamak için 30 dakikalık bir zaman tanınacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment