Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kurucusundan Dev Piyasa Yapıcı Hakkındaki İddialar Yönelik Sert Açıklama!

Binance kurucu ortağı Yi He’den Bloomberg’in DWF Labs ve Binance hakkındaki iddiaları hakkında açıklama geldi.

Bloomberg 9 Mayıs günü paylaştığı haberde, Binance’nin gözetim ekibinin, global piyasa yapıcı DWF Labs’in YGG ve diğer en az altı kripto paranın piyasasını manipüle ettiğini tespit ettiğine yer verilmişti. Buna ek olarak iddialara göre Binance, bu sorunlu yapıyı tespit eden ekibin başındaki ismi görevinden çıkardı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Binance kurucu ortağı Yi He, piyasa yapıcıları izlediklerini ve bu konuda çok katı olduklarını söyledi. Ek olarak piyasa yapıcı şirketler arasındaki rekabetin çok şiddetli olduğuna dikkat çeken Yi He, birbirlerine saldırmak için PR yapabileceklerini hatırlattı.

Yaşanan tüm süreçlerin ve raporlamaların şeffaf bir şekilde düzenleyici otoritelere bildirileceğini belirten kurucu ortak, haberlerin asılsız olduğunun mesajını verdi.

Ek olarak WSJ cephesine sitemlerini ileten Yi He, bu haber ajansının uzun süredir benzer şekilde borsaya saldırdığını hatırlattı. Öte yandan tıpkı Zkasino olayında yaşandığı gibi Binance’in suçluların yakalanmasına yardım ettiği durumların hiçbir zaman WSJ manşetlerinde yer almadığını vurguladı.

Kısa süre önce benzer bir açıklamada bulunan DWF Labs, yaşananları karalama kampanyası olarak nitelendirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!