Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs’den Üç Projeye 15’er Bin Dolarlık Bağış

Ünlü kripto para borsası Binance’in yatırım iştiraki olan Binance Labs, üç adet açık kaynak kodlu projeye 45 bin dolar tutarında bağış yaptığını duyurdu.

Şirketten yapılan basın açıklamasında; Grin Blockchain’i için geliştirilmiş açık kaynak kodlu cüzdana ek olarak, gizlilik odaklı mesajlaşma paltformu HOPR ve on-chain cüzdanı olarak fonksiyon gören Kitsune Wallet’a bağış yapıldığı belirtildi. Binance Labs, açıklamaya göre bu üç projeye de 15’er bin dolar fon bağışladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance Labs yöneticisi Flora Sun, açık kaynak kodlu projelere yardım etmeye devam edeceklerini söylerken, bu projelerin kripto para sektörünün gelişmesi açısından büyük bir önem taşıdığını söyledi. Sun, şöyle konuştu:

”İnovasyon konusunda şu anda sektörde güzel şeyler yaşanıyor. Bunları yapanlar ise girişimciler ve geliştiriciler. O yüzden bunların desteklenmesi ve sektöre yeni çözümler sunan projelerin gelmesini çok önemsiyoruz. Kripto para sektörü, ne kadar fazla yeteneği ve başarılı ismi bünyesine katarsa, büyümesi o kadar hızlı ve güzel olacaktır. Biz de bu isimlere destek vererek, onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.”

Binance Labs, bilindiği gibi son dönemde Arjantin hükümeti ile de bir anlaşma yapmıştı. Yapılan anlaşma kapsamında, Binance Labs’in Arjantin’de seçtiği kripto para projelerine yaptığı yatırımların aynısını, Arjantin  hükümeti de projelere destek olarak verecek. Aynı zamanda Binance, itibari para kripto para borsası konseptini Arjantin’de de açacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment