Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Labs Pancake Bunny Geliştiricisi MOUND’a Yatırım Yaptı

Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Pancake Bunny’nin geliştiricisi MOUND için düzenlenen 1.6 milyon dolarlık yatırım turuna öncülük etti. Diğer yatırımcılar arasında IDEO CoLab, SparkLabs, Andrew Lee gibi isimler yer aldı.

MOUND tarafından geliştirilen Pancake Bunny adlı yield platformuna şu ana dek 2.3 milyar dolar değerinde para ‘kitlendi’. Günlük aktif kullanıcı sayısını 30.000’in üstüne çıkaran Bunny, Binance Smart Chain tabanlı yield platformları arasında lider konumda.

“DeFi’ı ve blockchain altyapısını teşvik etmek için”

Binance Labs ve diğer yatırımcılardan alınan sermaye, smart vault gibi ürünlerin gelişimi için kullanılacak. MOUND ekibi, Binance Smart Chain’deki DeFi çalışmalarını hızlandırmak için Binance ile iş birliği yapacak.

Binance Labs Müdürü Wei Zhou, Binance Smart Chain’deki DeFi dünyasının Pancake Bunny’yle birlikte “bir üst seviyeye çıkabileceğini” söyledi. Cross-chain teknolojiler geliştiren MOUND ekibi, Ethereum ekosistemine de nüfuz etmeyi planlıyor.

Ethereum’un rakiplerinden biri olan Binance Smart Chain, Binance Coin ile birlikte büyümeyi sürdürüyor. BNB fiyatı, 12 Nisan’da 610 doların üstüne kadar çıkıp kendi rekorunu kırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!