Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeledi dForce (DF) Fiyatı 1 Günde 3’e Katladı

Kripto para borsası Binance dün yayınladığı gönderide dForce (DF) coini listelediğini duyurdu. Duyurunun ardından dForce fiyatı adeta uçula geçti. DF coin son 24 saatte yaklaşık %150 artış gösterdi.

Önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası Binance dün yayınladığı blog gönderisinde dForce (DF) tokenı listelediğini açıkladı. Binance kullanıcıları, borsanın Innavation Zone kapsamında listelediği DF coin ile dün itibarıyla işlemlere başladılar. Binance borsası kullanıcılarına alım satım faaliyetleri için DF/ETH ve DF/BUSD paritelerini sundu.

dForce fiyatı Binance duyurusunun da ivmesi ile son 24 saatte neredeyse 3 kat arttı. 1 gün içinde %147 oranında yükseliş gösteren DF fiyatı şu an 0,2780 dolar sularında seyrediyor. Yaklaşık 40 milyon dolarlık piyasa hakimiyetine sahip olan dForce için günlük ticaret hacmi ise 78.5 milyon dolar civarında bulunuyor. dForce fiyatı eylül ayı başınsa 1 dolara kadar çıkmayı başardı. Fakat ardından DF için gelen düşüş dalgası ile fiyat 0,0740 dolara kadar geriledi. DF yatırımcıları Binance listelemesinin dForce için bir “küllerinden doğma” hareketi başlatıp başlatamayacağını merak ediyorlar.

dforce-df
dForce (DF) token için son 7 gündeki fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak

dForce (DF) nedir?

dForce merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında entegrasyon ve birlikte çalışılabilirlik sunmayı hedefleyen bir ağdır. dForce kullanıcıları için USDx ve GOLDx gibi varlık protokolleri de sunar. Aynı zamanda dFroce bir yield piyasası ve lending de sunarak, DeFi kullanıcıları için entegre bir hizmet sunmayı hedefler.

DF coin şu an Binance dışında BKEX, Huobi, ZBG, Uniswap ve MXC.COM gibi birçok platformda listeleniyor. dForce alım satımı yapılan tüm platformlardaki toplam parite sayısı ise 20’i geçiyor.

Bu yılın ilk yarısında bir hack saldırısına maruz kalan platform, 25 milyon dolar değerinde fon kaybetti. Daha sonrasında ise platformdan 25 milyon dolarlık Bitcoin ve Ethereum çalan hacker, paranın tamamını protokole iade etti. Bu olayın ardından kullanıcılarının güvenini yeniden kazanmayı başararak, yaşadığı büyük düşüşten önce platformun kripto parası DF de değerini 1 dolara kadar çıkardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!