Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeleyeceğini Duyurdu, PROM Fiyatı %20 Yükseldi

Kripto para borsası Binance, Prometeus (PROM) için listeleme müjdesi verdi. PROM fiyatı, listeleme haberinin de ivmesi ile son 24 saat içinde %20.5 yükseliş göstererek 2,55 dolara çıktı. Binance kullanıcılarının işlemlerine açık olacak Prometeus nedir?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Prometeus’u (PROM) listeleyeceğini duyurdu. Borsadaki Innovation Zone kapsamında listelenen PROM, bugün Türkiye saati ile 10.00’dan itibaren kullanıcı işlemlerine açıldı. PROM coin Binance borsasında, PROM/BNB ve PROM/BUSD pariteleri kapsamında alınıp satılabiliyor.

Piyasa değeri sıralamasına göre 317. sırada olan PROM fiyatı son 24 saatte %20’den fazla artış gösterdi. PROM şu an 2,55 dolardan alınıp satılıyor. Prometeus için günlük ticaret hacmi 1.5 milyon dolara yaklaşırken, PROM piyasa değeri ise 15.5 milyon dolara yükseldi.

Binance-PROM
Son 24 saatte PROM fiyat değişikliğini gösteren grafik. Kaynak

Prometeus (PROM) nedir?

Prometeus Network kendini, gerçek dünya sorunlarını çözmek için tasarlanmış güvenli ve merkeziyetsiz bir ekosistem olarak tanımlıyor. Medikal ve sigorta gibi önemli endüstriler için oluşturulan Prometeus Network, veri bilimciler ve girişimcilerden oluşan şirket Prometeus Labs tarafından geliştirip piyasa sürülmüştür.

Prometeus Newtwork vizyonunu ise verilerin kontrollerini gerçek sahiplerine iade etmek ve herkese için ifade özgürlüğü sunmak olarak açıklıyor. Açık kaynaklı ve halka açık Prometeus Network’ün kendi sitesine göre; ağa katılmak ve ağı kullanmak ücretsizdir; ağın bir sahibi yoktur ve kimse ağı kendi çıkarları doğrultusunda kontrol edemez.

Blockchain tabanlı altyapısı ile herhangi bir sansüre uğramaksızın dünya çapında ve ücretsiz iletişim vadeden ağın yerel tokenı ise PROM’dur. PROM şu an Binance haricinde Bithumb Global, BitMax, Coinone, Hotbit ve Bittrex borsalarında listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!