Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance-Liverpool Ortaklığı mı Geliyor? Binance CEO’suna Liverpool’dan Davet

Dünyanın en önde gelen futbol kulüplerinden birisi olan Liverpool, kripto para sektörüne yüksek bir ilgi duyuyor. İlk olarak TRON kurucucusu Justin Sun’ın paylaştığı haberin aynısını bugün de Binance CEO’su CZ paylaştı. CZ, Twitter hesabına ”Liverpool’dan bir davet aldım, çok güzel.” yazarak bir video attı.

Video’da Liverpool’un Alman teknik direktörü Jurgen Klopp’un sesinden ‘Biz Liverpool’uz, bu çok anlam ifade ediyor’ sözleri dikkat çekiyor. Bu slogan, son dönemde Liverpool FC’nin ana pazarlama materyallerinden birisi haline gelmişti.

İngiltere Premier Lig’de bitime iki hafta kala 91 puana ulaşan ve kendi kulüp rekorunu kıran Liverpool, son dönemin dünya futbolunda en fazla çıkış yapan takımlarından birisi olarak gösteriliyor.

Hem ligde, hem de Şampiyonar Ligi’nde yoluna devam eden Merseyside ekibi, saha içinde olduğu kadar saha dışında da büyümeye ve gelişmeye çok önem veriyor. Son dönemde birçok farklı sektörden sponsorluk anlaşmaları imzalayan Liverpool, görünüşe göre kripto para sektörünün etki gücü yüksek isimleri ile de bir birliktelik yapma amacını taşıyor.

Kırmızılar, Premier Lig’de bitime iki hafta kala bir maç fazla ile Manchester City’nin iki puan önünde yer alıyor. Aynı zamanda Liverpool, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi yarı final maçında efsane Katalan ekibi Barcelona ile de karşı karşıya gelecek ve iki yıl üst üste finale çıkma başarısını Katalan ekibini geçerek göstermeye çalışacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment