Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

E*Trade Kripto Para Sektörüne Girmeyi Düşünüyor

Online ticaret devlerinden E*Trade Financial Group, kullanıcılarına kripto para ticareti yapma imkanı sunmayı düşünüyor.

Bloomberg tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir habere göre E*Trade, kullanıcılarına yeni bir kripto para hizmeti sunmayı planlıyor. Şirketin hedefleri arasında başlıca Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları, daha sonra ise gelen talepler doğrultusunda yeni koinleri desteklemek bulunuyor.

Günümüzdeki online ticaret sektörünün en büyük isimlerinden biri olan E*Trade Financial Group’un kripto para sektörüne giriş yapması, sektöre ciddi bir hareketlilik getirebilir. Şirketin ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’na (SEC) ilettiği bilgilere göre 4.9 milyon komisyon hesabı, 9.6 milyar dolarlık ise tahsil hesabı bulunuyor. Şirketin yönetimi altındaki varlıkların toplam değerinin 65 milyar dolar değerinde olduğu düşünülüyor.

Online bir menkul kıymet ticaret platformu olan Robinhood da kullanıcılarına kripto para ticareti yapma imkanı sunuyor. Robinhood Mayıs 2018 tarihinde toplam hesap sayısı bakımından E*Trade’i geride bırakmış, Robinhood’un kurucusu Baiju Bhatt o dönemde şöyle bir açıklama yapmıştı:

“Kripto paralar gelişim sürecimizi kesinlikle olumlu yönde etkilediler. Sanıyorum ki Robinhood önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tam donanımlı bir finans şirketi haline gelecek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment