Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tütün Devi Phillip Morris Blockchain’i Araştırıyor

Uluslararası türün şirketlerinden Phillip Morris, Blockchain teknolojisini kullanarak ciddi anlamda tasarruf elde edebileceğini düşünüyor.

Cointelegraph tarafından yapılan bir habere göre tütün devlerinden Phillip Morris Blockchain teknolojisini kullanmak için kolları sıvadı. Şirket sözcüsü tarafından doğrulanan bu iddialara göre şirket, Blockchain sayesinde neredeyse 20 milyon dolar değerinde tasarruf edebileceğine inanıyor.

Tütün sektörünün en büyük isimlerinden biri olarak gösterilen Phillip Morris, Blockchain’in özellikle verimlilik ve şeffaflık gibi alanlarda faydalar sağlayacağını düşünüyor. Blockchain’i başlıca sigara paketleri üzerindeki damga pullarını takip etmek için kullanmayı düşünen şirket, bunun verimlilik açısından oldukça yararlı olacağına inanıyor.
CoinDesk tarafından yapılan habere göre şirket Blockchain’i kullanarak damga pullarını çok daha rahat bir şekilde takip edebilecek ve bu sayede oldukça ağır bir evrak yükünden kurtulmuş olacak. Bu evrak yükünden kurtulmanın şirkete fazladan 20 milyon dolar kazandıracağı düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment