Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Haftalık LUNC Yakımının Detaylarını Paylaştı: 3 Milyar LUNC Piyasadan Silindi

Haftalık olarak TerraClassic (LUNC) yakımına devam eden Binance, yeni verileri açıkladı. Bir haftalık süre içerisinde elde edilen işlem ücretleri sayesinde yaklaşık 3 milyar adet LUNC yakıldığı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde LUNC’nin tüm alım satımlarından elde edilecek işlem ücretlerinin %0,1’ini LUNC yakımı için kullanacağını açıklayan Binance, geçtiğimiz hafta ilk yakım işlemini gerçekleştirmiş ve bu yakım işleminde toplamda 1,86 milyon dolar değerinde LUNC’nin yakıldığını duyurmuştu.

Binance tarafından sunulan son verilerde, bu haftaki yakım miktarı 1 milyon dolar olarak açıklandı. Yaklaşık 3 milyar adet LUNC‘nin piyasadan silindiği anlamına gelen bu yakım, fiyat üzerinde de hareketliliğe sebep oldu. Yakım haberinin ardından yaklaşık %5 yükseliş performansı sergileyen LUNC, haberin kaleme alındığı esnada 0,000284 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Binance’in önümüzdeki süreç boyunca her hafta LUNC yakımına devam etmesi planlanıyor. Analistlere göre bu düzenli yakma işlemi LUNC üzerinde arz azalması oluşturup fiyata olumlu etki yaratabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!