Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Margin Trading İşine de Girebilir

Son dönemde yaptığı Launchpad hamlesi ve açtığı itibari para kripto para borsaları ile gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden Binance, şimdi de kaldıraçlı işlemler için kollarını sıvamışa benziyor.

The Block isimli kripto para sitesinin vermiş olduğu özel habere göre; Binance’in API’sinde margin trading ile ilgili ip uçları bulmak mümkün.

Her ne kadar şu anda bu konu ile ilgili olarak Binance’den resmi bir açıklama gelmese de, borsanın bu alanda regülasyon sürecinde olduğu ve gerekli açıklamaları yakın dönemde yapacağı da, kripto para kulislerinde konuşulan dedikodulardan bazıları arasında yer alıyor.

Kripto para ürünlerinin volatil olması sebebiyle, margin trading birçok trader için son derece çekici bir hale geldi. Zaten hali hazırda Binance’in sektördeki rakipleri olan bazı borsalar bu hizmeti kullanıcılarına veriyor. Binance’in de, görünen o ki, bu alanda bir hamle yapması an meselesi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da, API’de yer alan margin trading ip uçlarının gerçeği yansıttığını ifade ederken, buna karşın bu özelliğin borsada ne zaman aktif olacağı ile ilgili bir tarih vermekten kaçındı. Zhao, şöyle yazdı:

”API, bizim sistem güncellemelerimizi içeriyor. Ancak elbette şu anda bu konu ile ilgili net bir tarih vermem mümkün değil.”

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olarak gösterilen Binance’in kaldıraçlı işlemlere girecek olması kripto para sektöründe yeni bir dönemi başlatabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment