Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON CEO’su Justin Sun, Twitter’da Takipçi Satın Almış!

Kripto para piyasalarının en tartışmalı projelerinden birisi olarak gösterilen TRON’un CEO’su Justin Sun hakkında bir ilginç iddia daha ortaya atıldı.

Justin Sun’ın geçtiğimiz günlerde attığı ”Kripto para dünyasında bir milyon takipçiyi geçen ilk kişi oldum! #TRON #TRX #BTT $TRX $BTT” adlı tweetin ardındna; Geoff Goldberg isimli bir araştırmacı, Sun’ın bu takipçilerden bazılarını satın aldığını iddia etti.

Goldberg, Justin Sun’ın Vitalik Buterin’e nazire yapmakta kullandığı bu tweete konu olan takipçi sayısının tam anlamı ile gerçeği yansıtmadığını ifade ederken; TRON CEO’sunun sahip olduğu son 50 bin takipçiden en az yirmi bininin, fake olduğu iddiasını ortaya attı. Gerçekten de listeye bakıldığında son takipçilerin büyük bir çoğunluğunun kullanıcı adı; bir isim ve sonrasında gelmiş fazla sayıda rakamdan oluşuyor.

Daha sonra bu konu ile ilgili olarak bir araştırma da analiz firması Sparktoro’dan geldi. Sparktoro, bu profillerin yüzde 91’nin fake olduğunu ifade ederken; bu gelişmeler de TRON’un CEO’sunun takipçi satın aldığını doğrular nitelikte.

Kripto para piyasalarında yaptığı pazarlama hamleleri ve diğer şeyler ile seveni kadar sevmeyeni de çok olan Justin Sun’ın, özellikle Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’i kesin bir dille hedef alan söylemleri de, son dönemde birçok kişiyi rahatsız etmiş durumda.

Başarılı yönetici, ayrıca 20 milyon dolar dağıtacağını iddia ettiği bir give away kampanyası ile de son dönemde okları üzerine çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment