Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Madencilik Devi Bitmain’in Halka Arz Başvurusu İçin Bugün Son Gün!

Çinli kripto para ve Bitcoin madencilik devi Bitmain‘in Hong Kong Menkul Kıymet Borsasına (HKEX) yaptığı ilk halka arz başvurusu, bugün için ya tamam ya da devam kararı alacak. Dovey Wan tarafından yayınlanan bir gönderiye göre 26 Eylül 2018 tarihinde yapılan başvuru bugün son gününe geldi ve HKEX heyeti konu hakkında herhangi bir karar vermezse başvuru otomatik olarak zaman aşımına uğramış olacak.

South China Morning Post tarafından daha önce vurgulanan detaylara göre, HKEx listeleme kuralları konu hakkında kapalı kapılar ardında bir toplantı yapmadan önce toplam 6 aylık bir başvuru zamanı tanımakta. Başvuruyu yapan kurum bu süre zarfı içerisinde herhangi bir kabul görmezse, IPO başvurusu direkt olarak reddedilmiş sayılıyor ve çöküyor.

South China Morning ilgili haberi içerisinde HKEX’in aynı zamanda Bitmain IPO’sunu onaylama konusunda kararsız olduğunu ve çekimser davrandığını da vurgulamıştı. Bitmain özellikle yaşanan 2018 ayı piyasası ve Kasım ayındaki Bitcoin Cash hard fork’u olaylarında ciddi yaralar almış ve eski kurucusu ve CEO’su olan Jihan Wu ile Micree Zhan’ı kibar bir şekilde yollamak zorunda kalmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment