Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Yine Kızdırdı: ”Ethereum İçin Anıt Dikeceğiz!”

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, liderlik ettiği projeden çok Twitter üzerinden Ethereum ve Ethereum topluluğuna karşı yaptığı sataşmalar ile tanınan birisi haline geldi. Tron ve Ethereum arasındaki rekabet kısa süre içerisinde Justin Sun ve Vitalik Buterin‘i kapsar hale geldi ve ikili ara ara bu tarz tatlı-sert ifadelerle birbirlerine yüklenmekteler.

Justin Sun en güncel hamlesinde Ethereum’u geçtiklerinde bunun anısı için bir anıt dikeceklerini ve Vitalik Buterin’in blockchain endüstrisine yaptığı devasa katkılarından dolayı her zaman hatırlanacağını ifade etti.

Aslında Sun attığı tweet ile Buterin’in geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasına cevap vermiş oldu. Ethereum’un başarılı ismi Vitalik Buterin Tron’un kendilerini geçmesi durumunda insanlığa olan inancını kaybedeceğini belirtmişti.  Buterin konu hakkında yaptığı açıklamaların devamında Zcash’in ve hatta Ethereum Classic’in bile kendilerine geride bırakmasına çok üzülmeyeceğini ancak Tron’un geçmesinin apayrı bir durum olduğunu ifade etmişti.

”Zcash ya da hatta Ethereum Classic dahi bizi geçse çok fazla üzülmem. Ancak eğer TRON bizi geride bırakırsa, o zaman insanlığa olan inancımı kaybederim.”

Tron geçtiğimiz tarihlerde yaptığı BitTorrent Token ICO’su ile ciddi bir ivme yakalamış ve top 10 kripto para birimi arasına girmişti. Ancak basın saatine göre bu ivme artık mevcut değil ve Tron, Cardano tarafından geçilerek 11. sıraya geriledi. Ethereum ise hala en büyük ikinci kripto para konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment