Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance NFT Listeleme Kurallarını Sıkılaştırıyor: Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, NFT listelemelerine dair kuralları sıkılaştırırken belirtilen şartlara uymayan NFT’leri platformdan kaldırılacağını duyurdu.

Binance tarafından yapılan resmi bir duyuruya göre NFT listelemelerine ilişkin kuralların sıkılaştırıldığı beyan edildi. Yeni kurallar çerçevesinde, 2 Ekim 2022 tarihinden önce listelenen ve 1 Kasım 2022 ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında günlük ortalama işlem hacmi 1.000 doların altında olan tüm NFT’ler platformdan kaldırılacak.

Gereken nitelikleri karşılamayan NFT’lerin marketten kaldırılma işlemi 2 Şubat tarihine kadar gerçekleşecek. Listeden çıkarılan NFT’ler kullanıcıların cüzdanlarında görünmeye devam edecek fakat alım-satım işlemi yapılamayacak. Buna ek olarak NFT sanatçıları 21 Ocak 2023 tarihinden sonra günde yalnızca beş adede kadar dijital koleksiyon ürünü basabilecek.

Binance ayrıca “standartları karşılamayan” NFT listelemelerini “periyodik olarak gözden geçireceğini” ve listeden çıkarma işlemi yapacağını belirtti.

Kullanıcılar, Binance NFT basım kurallarını ve hizmet şartlarını ihlal edebilecek NFT’leri veya koleksiyonları bildirebilir. Durum tespiti ekibimiz, dolandırıcılık ya da kural ihlali raporlarını aktif olarak inceleyecek ve uygun önlemleri alacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!