Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler NFT platformu Token Lansmanını Erteledi: Airdrop Şansı Sürüyor

Popüler NFT platformu Blur (BLUR), yerel token’ının çıkış tarihini ve airdrop dağıtımını şubat ayına erteledi.

Blur ekibi yaptığı açıklamada, yerel token’ın çıkış tarihini 14 Şubat‘a ertelediğini duyurdu. Daha önce BLUR’u ocak ayının sonunda piyasaya süreceğini açıklayan NFT platformu, yapılan son kontroller ve geliştirmelerin lansman tarihinde gecikme yarattığını söyledi. Kullanıcılar, yaşanan bu gecikmeyle birlikte belirtilen tarihe kadar airdrop dağıtımından hak kazanma şansını sürdürecek.

Girişim sermayesi şirketi Paradigm ve koleksiyoner Cozomo Medici gibi sektörün öncü isimleri tarafından desteklenen Blur işlemlerden ücret almaması, taban fiyattan seri bir şekilde NFT alınabilmesi, NFT’lerin nadirliğinin ölçülebilmesi ve kullanıcı dostu yaklaşımı sayesinde dikkatleri üstüne çekiyor.

Platform tarafından yakın tarihte yapılan bir açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bunun Ocak ayındaki ilk tahminimizi aştığını biliyoruz ve gecikme için üzgünüz. Yeni şeyler deniyoruz ve fazladan iki hafta daha önce yapılmamış bir lansman sunmamıza olanak tanıyacak.

Daha önce yaptığı bir açıklamada BLUR tokenlerının çoğunluğunun topluluğa dağıtılacağını söyleyen Blur ekibi, amaçlarının platformu tüm NFT topluluğunun sahip olduğu ve kar ettiği bir platform haline getirmek olduğunu belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!