Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 1 Yeni Kripto Para ve 10 Yeni Parite Listeliyor

Kripto para borsası Binance, bugün paylaştığı iki farklı duyuru ile NuCypher’ı (NU) borsada listelediğini ve platforma 1’i USDT, kalanları BUSD olmak üzere 10 yeni parite ekleneceğini açıkladı.

Binance kullanıcıları, bugün Türkiye saatiyle 08:30 itibarıyla NU/BTC, NU/USDT, NU/BNB ve NU/BUSD pariteleri ile alım-satım yapmaya başladılar. CoinGecko verilerine göre 200 milyon doları aşkın piyasa değeri olan NuCypher, 24 saatte %6’dan fazla değer kazandı.

Borsanın bundan bağımsız olarak yaptığı bir diğer duyuruda ise platforma 10 yeni parite ekleneceği açıklandı. Buna göre 6 Haziran TSİ 13:00 itibarıyla XVG/USDT, ATM/BUSD, CELR/BUSD, FTM/BUSD, KAVA/BUSD, RLC/BUSD, THETA/BUSD, WIN/BUSD, XEM/BUSD ve ZEN/BUSD çiftleriyle alım-satım yapılabilecek.

Kısaca: NuCypher (NU) nedir?

Temelleri 2015’te atılan ve 2017’de 4.4 milyon dolar değerinde yatırım alan NuCypher, MacLane Wilkison ve Michael Egorov tarafından kuruldu.

NuCypher, (onunla kısıtlı olmamakla birlikte) Ethereum ve genel olarak merkeziyetsiz uygulamalar için verilerin şifrelenmesini ve korunmasını sağlayan bir katman (layer) olarak işlev görüyor. Ethereum gibi ağlardaki geliştiriciler, belli bir ücret karşılığında NyCypher düğümlerini (node) kullanıp, özel/hassas verileri blockchain içerisinde depolayıp, yönetebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!