Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, OKEx ve Huobi Kripto Para Borsaları, BitTorrent Airdrop’unu Destekleyecek

2018 yılında Tron tarafından satın alınan dev dosya paylaşım platformu BitTorrent, geçtiğimiz tarihlerde kendi ICO’sunu piyasaya süreceğini belirtmişti.

Daha sonra Justin Sun tarafından TRX sahiplerine milyarlarca BTT dağıtılacağı müjdesi verildi. İlk olarak 10.890.000.000 adet BTT tokeni dağıtılacak ve bu sirkülasyondaki miktarın %1.1’ine denk geliyor. Toplamda sirkülasyondaki miktarın %1.7’ye denk gelecek kadar airdrop yapılacağını belirten Sun, bu sürecin 2025 yılına kadar uzayacağını açıklamıştı.

İlk airdrop ise 11 Şubat tarihinde başlayacak. Dünyanın en büyük borsalarından birisi olan Binance’nin uzun süredir pasif durumdaki LaunchPad platformu aracılığıyla piyasaya sürülecek olan BTT, doğal olarak Binance tarafından desteklenmekte. Binance’nin yanı sıra söz konusu airdrop etkinliğini destekleyen kripto para borsalarının sayısı da bir hayli fazla.

Airdrop’a destek verdiği resmi ağızlardan açıklanmış kripto para borsaları arasında Binance, OKEx, Huobi ve Huobi Wallet, WazirX, Koinex, Coin Tiger, Gate.io, FCOIN, Bibox ve Singapur tabanlı KuCoin yer alıyor.

Tron ise bütün bu gelişmelerden dolayı ciddi bir artış yaşamakta ve söz konusu kripto para birimi 2018 yılının Kasım ayından bu yana değerini tam olarak iki katı arttırmayı başardı. Basın saatine göre dokuzuncu sırada yer alan Tron, %9 ve üzeri bir artış yaşıyor ve 0.025 dolardan el değiştiriyor. Görünüşe göre Tron emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment