Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitTorrent, TRX Sahipleri İçin Beklenen BTT Airdrop Tarihlerini ve Miktarını Açıkladı!

Tron’un geçtiğimiz sene satın aldığı BitTorrent tarafından yapılacak olan token satışı, son günlerin en popüler konularından ve yılın en çok konuşulan ICO’larından birisi haline geldi. Proje, yeni token’in satışını ve Tron fiyatını arttırmak için, bir dizi airdrop yapacağını duyurdu.

11 Şubat tarihinden itibaren BitTorrent elinde Tron’un TRX kripto para biriminden bulunduran kullanıcıları BTT tokenleri dağıtmaya başlayacak. Ağın ilk görüntüsü block yüksekliği 6.6 milyona ulaştığında alnacak ki bu ilerleme tronscan.org kaynağından takip edilebilmekte.

Söz konusu duyuruda ilk  airdrop’un toplam 10.890.000.000 adet BTT tokeni dağıtacağı ki bunu sirkülasyondaki miktarın %1.1’ine denk geldiği açıklandı. Önümüzdeki 12 ay boyunca ise ek olarak 11.88 milyar BTT tokeni elinde TRX bulunduran kullanıcılara dağıtılacak ve toplam olarak %1.2 oranına ulaşılacak. Airdrop olarak dağıtılan token miktarı her yel %0.1 şeklinde arttırılıp, 2025 yılında %1.7’ye ulaşana kadar devam ettirilecek.

BitTorrent bunun yanı sıra elinde uzun süredir TRX bulunduran kullanıcılara özel de bir etkinlik yapılacağını ve gerek çevrimiçi gerek çevrimdışı etkinliklerle 99.999.999.000 adet BTT tokeni daha dağıtılacağını ve bunun toplam sirkülasyondaki miktarın %10.1’ine denk geleceğini açıkladı.

Token dağıtımı 1’e 1 oranında yapılacak yani elinde bir  TRX bulunduran, bir BTT alabilecek ve tutulacak. Hangi kripto para borsalarının bu airdrop’u veya projeyi destekleyeceği henüz tam olarak netlik kazanmasa da, BTT projesinin Binance’nin LaunchPad platformu tarafından piyasaya sürülüyor olması birçok kripto para borsasının bunu destekleyeceği anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment