Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kripto Para Çıkaracak Telegram Oyununun Geliştiricisine Yatırım Yaptı!

Kripto para borsası Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Telegram tabanlı çok bilinen oyunun geliştiricisine yatırım yaptı.

Binance Labs, Telegram tabanlı popüler oyun Catizen’in yayıncısı Pluto Studio’ya yönelik bir yatırım turuna öncülük etti. Binance Labs tarafından Pluto Studio’ya ne kadar yatırım yapıldığı açıklanmadı.

Kurucu ortak Ricky Wong, The Block’a yaptığı açıklamada Pluto’nun son iki turda 6 milyon dolar topladığını söyledi. Wong ayrıca, HashKey Capital ve The Open Platform’un (TOP) stratejik yatırımcılar arasında yer aldığını söyledi.

Pluto Studio nedir, neler yaptılar?

Pluto Studio, geçtiğimiz mart ayında “Catizen” adlı bir Telegram mini oyunu piyasaya sürmüştü. Oyun, “tap-to-earn” mekanizmasıyla kullanıcılarına ödüller sunan yapısıyla öne çıkmıştı.

Kısa sürede 25 milyon oyuncuya ulaşan Catizen, 1,5 milyon on-chain oyuncu ve 500.000’den fazla ödeme yapan kullanıcıya ulaştı.

Oyun, botları önlemek için çeşitli stratejiler kullanıyor ve kullanıcı verilerinin güvenilir olduğunu iddia ediyor. Pluto Studio, mevcut finansmanla daha fazla Telegram mini oyunu çıkarma planları yapıyor ve şu anda 18 oyun için sözleşme imzaladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!