Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance PSG ve JUV’dan Sonra 3 Yeni Taraftar Tokenı Müjdesi Verdi

Geçtiğimiz hafta Chiliz ile ortaklığını duyuran Binance, Paris Saint-Germain (PSG) ve Juventus (JUV) sonrasında 3 yeni taraftar tokenı listeleyeceğini duyurdu. İlk olarak Binance Launchpool kapsamında desteklenecek Atlético de Madrid (ATM), OG ve AS Roma (ASR) coinleri sonrasında borsada işleme açılacak.

Kripto para borsası Binance, yayınladığı resmi açıklama ile Binance Launchpool kapsamında desteklenen sıradaki projelerin Atlético de Madrid (ATM), OG ve AS Roma (ASR) olduğunu duyurdu. Binance kullanıcıları artık spor camiası ve kripto para dünyasını birleştirmede önemli adımlar atarak taraftar tokenları piyasasında önemli isimlerden biri olan Chiliz tarafından desteklenen bu kripto paralara ulaşabilecekler.

Ne zaman listeleniyor?

Binance, sorsa kullanıcılarının Binance Launchpool’da desteklenen bu 3 tokenı 24 Aralık günü Türkiye saati ile 03:00’ten itibaren BNB, BUSD ve CHZ havuzlarında stake edebileceklerini açıkladı. Borsa daha sonrasında ATM, OG ve ASR tarafraf tokenlarını listeleyeceğini dile getirdi.

Binance kullanıcıları 30 Aralık günü TSİ 09:00’dan itibaren Innovation Zone’da listelenecek olan tokenlar ile işlemlere başlayabilecekler. Binance tarafından paylaşılan bildiriye göre borsa tokenları şu paritelerde destekleyecek:

  • OG (OG): OG/BTC ve OG/USDT
  • Atlético de Madrid (ATM): ATM/BTC ve ATM/USDT
  • AS Roma (ASR): ASR/BTC ve ASR/USDT

3 yeni token ile Binance – Chiliz ortaklığı büyüyor

Binance ve Chiliz geçtiğimiz haftalarda yaptıkları açıklamalar ile iş birliklerini duyurdu. Binance borsasının kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ) bu ortaklığın kripto paraların bilinirliğini arttırarak, ana akım seviyesine çıkarabileceğine inandığını dile getirdi. Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus ise Binance ortaklığının da ivmesi ile spor-eğlence dünyası ve kripto para endüstrisinin önümüzdeki yıllarda daha fazla iç içe geçeceğini dile getirdi.

Binance’in bu ortaklığın ilk adımı olarak Paris Saint-Germain (PSG) ve Juventus (JUV) tokenlarını listelemesi her iki sektör tarafından da ilgi ile karşılaştı. Şimdi ise listelenen 3 yeni token ile bu ortaklığın daha da büyüyeceği mesajı verildi. Chiliz tarafından çıkarılan Galatasaray (GAL) ve Trabzonspor (TRA) taraftar tokenlarının ise ileride Binance tarafından listelenip listelenmeyeceği Şimdiden merak konusu oldu.

OG (OG)

Bir E-spor takımı olan OG, 2015 yılında Avrupa merkezli olarak kuruldu. Takım 2018 ve 2019 yıllarında uluslararası Dota 2 şampiyonluğunu elde etti. E-spor alnında en bilinen ve en profesyonel kulüplerden biri olarak anılıyor. Chiliz tarafından çıkarılan OG taraftar tokenı ise Mart 2020’de hayata geçirildi.

Atlético de Madrid (ATM)

İspanya’nın başkentini temsil eden futbol takımlarından olan Atlético Madrid, 1903 yılında kuruldu. Kulübün La Liga kapsamında 10 şampiyonluğu bulunuyor. Chiliz ATM taraftar tokenını bu yılın başında piyasaya sürdü.

AS Roma (ASR)

Daha çok AS Roma adı ile bilinen Associazione Sportiva yılında Roma İtalyan bir futbol kulübüdür. AS Roma 1927 yılında kuruldu. Şu an Serie A’da oynayan takımın İtalya genelinde 15’ten fazla şampiyonluğu bulunuyor. ASR tokenı da Chiliz tarafıdan Şubat 2020’de piyasaya sürüldü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!