Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Raporu: Bitcoin, Diğer Kripto Paralardan Pozitif Ayrıştı

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından birisi olan Binance’in araştırma birimi olan ve kripto para sektörü ile ilgili olarak önemli verileri ve rakamları paylaşan Binance Research, şimdi de Bitcoin’in yakaladığı ralli ile ilgili olarak bir rapor yayınladı.

2019 yılının ikinci çeyreğinin de geride kalmasının ardından lider kripto para biriminin bu süreçte gösterdiği performansı kaleme alan yetkililer, Bitcoin’in diğer alt koinlere ve kripto paralara oranla daha pozitif ayrışan bir yapıda olduğunu söyledi.

Bitcoin ve diğer alt koinler arasındaki korelasyon oranının 0,73’ten 0,61’e gerilediği ifade edilirken, bu durumda Bitcoin’in pozitif ayrıştığı yorumu da yapıldı.

Bitcoin’e ek olarak diğer kripto paralardan pozitif ayrışan diğer projelerin ise Tezos (XTZ), Ontology (ONT) ve TRON (TRX) olduğu ifade edildi.

Diğer kripto paralara göre en negatif ayrışan kripto para biriminin ise Craig Wright’ın başında olduğu Bitcoin SV olduğu belirtildi. Bu duruma sebep olması muhtemel şeyin ise, Bitcoin SV’Nin Craig Wright’ın karıştığı skandallar zinciri sebebiyle Binance ve Kraken gibi dev borsalardan çıkartılması rol oynamış olabilir.

Binance, aynı zamanda kendi borsasında olan koinlerin, olmayanlara göre daha iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment