Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Polymath İki Projeyi Durdurma Kararı Aldı

Security Token platformu olan Polymath’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Polymath’in çok kritik iki projeyi durdurma kararı aldığı ve bu kararın gereği olarak bazı kişilerin, şirketteki işlerine son verildiği ifade edildi. İşe veda eden kişi sayısının en az 10 olduğunu ifade eden kaynaklar, Polymath’in bundan sonraki süreçte sadece ana projesine odaklanacağını ve bu alanda hamleler yapacağını da duyurdu.

Ethereum üzerindeki ana işlere ve Polymath Token Studio’daki süreçlere devam etmesi beklenen firma, yapılan işin kalitesinde de artış arayışında. Security token geliştirilmesi konusunda önemli işler yapmayı başaran firma, buna karşın bu tokenlerin kalitesinde ise aynı başarıyı gösteremedi. Polymath’in Token Stüdyo’sundan şu ana kadar 130’dan fazla token çıktı ancak bu tokenlerin sadece 12 tanesinin 5’ten farklı sahibi var. Kalan projeler ise, öylece bekliyor.

Şu anda nereye gideceği merakla beklenen proje hakkında olumlu düşünenler kadar olumsuz düşünenler de mevcut. Şu anda STO token formatının birçok dev kripto para borsasında olmadığını düşünürsek, bu durumun firmanın işini zorlaştırdığı aşikar. Ancak gelecekte trendin değişmesi ve STO’ların aktif bir şekilde kullanılmaya başlanması durumunda, Polymath’in de ciddi başarılar elde edebileceği ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment