Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmain IPO’ya Hazırlanıyor

Jiemian adlı Çin merkezli haber kaynağına, konuyla ilgisi olan kaynakların aktardığına göre, dünyanın en büyük kripto para madencilik şirketlerinden birisi olan Bitmain, Amerika’da yapacağı IPO öncesinde önemli hamleler yapmaya devam ediyor.

Bundan bir süre önce Hong Kong’da IPO yapmak için başvuru yapan ancak bu başvurusu kabul görmeyen firma, daha sonra ise gözünü Amerika pazarına dikmiş ve ABD borsalarından birinde halka arz olmak için çalışmalarının startını vermişti.

Şu anda konuyla ilgili olarak bazı belgeleri ve gerekli şeyleri aradan çıkaran firmanın kısa bir süre içerisinde gereken hamlelerin hepsini tamamlaması ve sürecin sonunu getirmesi bekleniyor.

Bu haber, aslında zamanlama açısından da çok kritik. Özellikle bu yılın başından beri Bitcoin’de yaşanan artış, yeniden madencilik şirketlerinin karlı duruma geçmesini sağlamış ve 18 aylık kötü periyottan sonra, yeniden şirketlere adeta nefes aldırmıştı.

Konuyla ilgili olarak Bitmain’den henüz bir açıklama gelmemiş olması da, önemli bir haber olarak sayılıyor. Bitmain’in bu konuda şimdiye dek sessiz kalması ve hiçbir açıklamada bulunmamış olması, sürecin doğru olduğunun da bir habercisi olarak görülüyor.

Bakalım, yapılacak olan hamlenin kripto para sektörüne etkisi ne yönde olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment