Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tezos, Yaptığı Açıklama ile Dikkat Çekti

Kripto para sektörünün önemli projelerinden birisi olarak gösterilen Tezos’dan yapılan iş birliği açıklaması, sektörün ve Tezos yatırımcılarının ciddi şekilde ilgisini çekti. Latin Amerika’nın önemli bankalarından birisi olan Banco BTG Pactual adlı şirket ve Dubai merkezli portföy yönetim firması Dalma Capital ile anlaşan Tezos, bu firmaların bundan sonraki süreçte XTZ ağında yer alacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, bu yeni partnerlerin gelecekte hamlelerini XTZ ağı üzerinde yapacakları ifade edilirken, BTG Pactual’in hisse senedi tokenlerini de bu ağ aracılığı ile arz edeceği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan BTG Pactual kripto para ve Blockchain birimi yöneticisi Andre Portilho, şunları söyledi:

”Bizim işimiz, temel olarak bu tarz yeni teknolojilerin sektörümüzü nasıl etkileyeceğini anlamak ve ona göre hamleler yapmak. Bu sürecin nasıl yönetileceği de elbette bir başka sorun. Biz de bugün bu konuda önemli bir adım attık. Bu anlaşma ile artık çok daha efektif bir yönetim sağlayacağız.”

Bilindiği gibi STO’lar, format ve konsept olarak ICO’lara rakip olabilecek bir sistem olarak gösteriliyor. İki bankanın da bu noktada XTZ’yi seçmesi önemli bir haber olarak değerlendirilebilir. Bakalım bu gelişmeler, önümüzdeki dönemde XTZ fiyatına nasıl etki edecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment