Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Kurucusu: Alt Koinlerin, Bitcoin’i Taklit Etmeyi Bırakması Lazım

Kripto para sektörünün en önde gelen projelerinden birinin başındaki isim olan Cardano CEO’su Charles Hoskinson, katıldığı bir yayında bazı açıklamalar yaptı. Sektörde yer alan birçok alt koin olduğuna değinen başarılı yönetici, bu projelerin ise Bitcoin’in dizayn, etik ve diğer stratejilerini kopyalamaması gerektiğini söyledi.

Kripto para sektörünün şu anda yeni regülasyonlar ve Facebook’un Libra projesi ile birlikte yepyeni bir sürecin içine girdiğini ifade eden Hoskinson, bu durumun sektörün geleceği için son derece belirleyici bir role sahip olacağını da aktardı.

Alt koinlerin birçoğunun Bitcoin’in gölgesi altından çıkmadığını ya da çıkamadığını aktaran başarılı isim, buna karşın durumun değişmesi gerektiğini ve alt koinlerin kendi stratejileri ve hamlelerini oluşturmaları gerektiğini aktardı.

Hoskinson, şöyle konuştu:

”Elbette şu anda Facebook’un projesi ve global çaptaki regülasyon gelişmeleri ile birlikte yepyeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Bu dönemde bazı alt koinlerin de zorlanacağı aşikar. Bu noktada alt koinlerin kendi sistemlerini ve dizaynlarını yürürlüğe koyması gerekiyor. Bitcoin kopyası hamleler ile bir yere varmak mümkün değil. Bitcoin’in iyi ve olumlu yönlerinin de olacağı ancak her şeyden öte özgün bir sisteme sahip olacak projelerin kazanma ihtimalini ben daha yüksek görüyorum.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment