Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Willy Woo Tarih Verdi: 2025’de BTC’nin Toplam Hacmi 1 Trilyon Dolar Olacak

Kripto para sektörünün lider kripto para birimi olan Bitcoin’in gelecekte yapacağı hamleler merakla bekleniyor. Özellikle bu yılın başından beri ciddi bir artış yakalayan ve yatırımcısını memnun eden BTC ile ilgili olarak yapılan tahminlerin sayısında da, aynı oranda artış yaşanıyor.

Kripto para sektörünün önde gelen analistleri, şu anda sektörde hakim olan güzel havanın gelecekte de devam etmesini ve Bitcoin’in değerine değer katmasını beklerken, konuyla ilgili ‘iddialı’ sayabileceğimiz bir tahmin de Willy Woo’dan geldi.

Kripto para sektörünün önemli analistlerinden birisi olarak da ifade edebileceğimiz başarılı isim, katıldığı bir yayında yaptığı açıklamada Bitcoin döngüsünün devam ettiğini ve bu döngünün sürmesi halinde, 2025 yılında Bitcoin’in total market cap’inin 1 trilyon dolar olacağını iddia etti.

Woo, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bence şu anda bir döngünün içerisindeyiz ve bu bizi önemli seviyelere taşıyacak. 2025 yılında Bitcoin’in işlem hacminin bir trilyon dolar olması beni hiç şaşırtmaz. Bence zaten bir sonraki döngü ve yükseliş, Bitcoin’in toplam hacmi ile altını daha da yakınlaştıracak ve rekabeti daha da derin kılacak.”

Bundan kısa bir süre önce 14 bin dolara kadar yükselen BTC, şu an ise 11 bin dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment