Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Risk Uyarısında Bulundu – Trading ve Para Çekme İşlemleri Donduruldu

Firma tarafından yapılan duyuruya göre, Kripto borsası Binance bugün yapılan 4 saatlik planlı güncellemenin ardından, bir risk uyarısı gereğince trading ve fon çekim işlemlerini durdurmaya devam ediyor.

Binance bugün erken saatlerde güncellemenin saati hakkında bilgilendirme yapmıştı ancak bundan daha sonra güncellemenin tamamlandığını ve trading işlemlerinin öğlen 12:30 itibariyle devreye gireceğini belirten bir güncelleme daha paylaştı. Bu iki duyuruya rağmen başka bir güncelleme anonsu daha yapıldı ve kendi risk yönetim sistemleri tarafından sistem aktif edilmeden yapılan bir check-up esnasında fark edilen risk sonrası, trading ve fon çekim işlemlerinin durdurulmasının devam edeceği belirtildi.

”Risk yönetim sistemimiz tarafından ticari işlemler başlamadan önce yapılan bir kontrolde fark edilen bir tehlike sonrasında, trading ve para çekme işlemlerimizin başlangıcını ertelemeye karar verdik.

Trading ve para çekme işlemlerinin tekrar açılması hakkındaki bilgiler için lütfen bizi takip etmeye devam edin.

Verdiğimiz herhangi bir sıkıntıdan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz.”

Ocak ayında başka bir kripto para borsası olan Kraken de bir güncelleme esnasında beklenmeyen bir gecikme ile karşılaşmış ve normal etkinliğine devam etmeden önce 48 saatlik bir offline kalma durumu yaşamıştı.

Binance şu an için CoinMarketCap üzerindeki veriler doğrultusunda günlük ticari hacim konusunda beşinci en büyük kripto para borsası olarak yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment