Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Rusya Merkez Bankası’nın Eski Yöneticisini Göreve Getirdi

Dünyanın en büyük borsası Binance, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve Rusya hükümet ilişkileri direktörlüğüne Olga Goncharova’yı getirdi.

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Rusya ve Ukrayna’da uyumluluğu artırmak için daha fazla yeni girişimde bulunan Binance, bu girişimlerin bir parçası olarak 11 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden Rusya ve BDT yeni hükümet ilişkileri direktörü olarak Olga Goncharova’yı göreve getirdiğini ve ayrıca birkaç yerel işe alımı duyurdu.

Goncharova, 2014 yılından bu yana Rusya Merkez Bankası’nın rapor işleme departmanı direktörlüğünde görev yapmıştı. Ayrıca Rusya Merkez Bankası’nın fintech ve dijital dönüşümle ilgili birkaç projesine liderlik etti.

Goncharova göreve getirilmesi ile ilgili yaptığı konuşmada;

Binance, operasyon yetki alanlarındaki regülasyon ve uyumluluğa büyük önem gösteriyor. Binance’in benzersiz topluluğunun son teknoloji ve yenilikçi çalışma yaklaşımı Binance’e, daha fazla gelişme için harika fırsatlar sunuyor.

açıklamalarında bulundu.

Binance ayrıca uyumluluğu arttırmak için gerçekleştirdiği yerel işe alımlar kapsamında Binance Rusya direktörlüğüne kripto para platformu Tokenbox’ın kurucu ortağı Vladimir Smerkis’i ve Binance Ukrayna genel müdürlüğüne eski BNP Paribas yöneticisi Kirill Khomyakov’u göreve getirdi.

Binance’in Rusya ve BDT operasyonları başkanı Gleb Kostarev;

Geçmişte kendilerini kanıtlamış yeni yöneticilerin, Binance’in Rusya, Ukrayna ve Doğu Avrupa’daki artan varlığı üzerinde kesinlikle olumlu bir etkisi olacak.

dedi.

Kosterev verdiği bir demeçte Binance’in bölgedeki operasyonlarını genişletmeyi, yerel kripto para uyumluluğunu ve eğitimini arttırmayı planladığını söyledi. Ayrıca şirketin, borsanın yerel token’ı Binance Smart Chain’in (BSC) geliştirilmesine ve topluluğuna odaklandığını belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!