Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Singapur Hayata Geçti: Sadece Bitcoin Destekleniyor

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in son borsa tipi olan itibari para – kripto para odaklı borsaların üçüncüsü Singapur’da açıldı. Uganda ve Jersey’den sonra üçüncü merkez olarak seçilen ve Singapur vatandaşlarının yerel para birimi ile kripto para alım satımını yapmasına yarayan borsa, dün itibariyle açılırken, şu anda sadece Bitcoin’in borsada desteklendiği belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance sözcüsü, Bitcoin’e ek olarak gelecekte farklı trading paritelerinin eklenmesinin de gündemde olduğunu ifade ederken, bu durumun regülasyonlara bağlı olduğunun da altını çizdi.

Binance, bu borsayı açmak için fintech girişimi Xfers ile anlaşma imzaladı. Xfers, aynı zamanda bir başka dev kripto para borsası Coinbase’in de ülkedeki operasyonlarını açmasına yardımcı olmuştu.

Bilindiği gibi Binance, Vertex Ventures adlı yatırım şirketinden stratejik bir yatırım almıştı. Firmanın bu yatırım ile itibari para kripto para borsa tiplerini yayması bekleniyor. Binance, aynı zamanda Türkiye, Arjantin ve Rusya gibi ülkelerde de bu borsayı açmak için çalışmalar yapıyor.

Bu açılan üç farklı ülke borsasının devamının geleceği ifade edilirken, Binance’in her kıtada en az iki adet bu borsa tiplerinden açması bekleniyor. Son dönemde gerek Launchpad, gerekse de Binance Chain atılımları ile dikkat çeken firma, kripto para sektöründeki etki alanını da genişletmeye devam ediyor. Binance, bu sayede kendi kripto parası BNB’ye de işlerlik kazandırmak amacında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment