Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Singapur’dan Çekiliyor

Dünyanın hacim bakımından en büyük kripto para borsası Binance, Singapur’da bir borsa işletmek için yaptığı lisans başvurusunu geri çekerek, geçtiğimiz yıldan beri yürürlüğe koymayı planladığı projeyi sona erdirdi.

Singapur’da yerel kullanıcılara dijital varlık hizmetleri sunmalarını sağlayacak bir “Dijital Ödeme Token Lisansı” için başvuran yaklaşık 170 kripto şirketinden biri olan Binance, Singapur yetkilileri tarafından “lisans başvuru sürecinde kripto para borsası hizmet verebilir” denilmesi üzerine 10 Temmuz 2019’dan beri hizmet veriyordu.

Bunun üzerine Binance’in Singapur’daki sözcüsü Hazel Watts, tüm yerel çalışanların firmanın küresel operasyonlarına katılacak ve şirkete katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.
Binance bir haber sitesine attığı e-maille, 13 Şubat 2022’ye kadar Singapur’daki yerel sitesi Binance.sg aracılığıyla hizmet sunmayı durduracağını ve mevcut tüm hesapları kapatacağını duyurdu. Ve “Kullanıcılar bu tarihe kadar pozisyonlarını kapatmak zorundadır.” dedi.
Kullanıcılar 12 Ocak 2022’ye kadar kripto para ticareti yapmaya devam edebilirler. En geç 13 Şubat 2022’ye kadar kripto ve itibari paralarını üçüncü taraf platformlara çekebilecekler.
CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük işlem hacmine sahip borsası olan Binance’in günlük işlem hacmi yaklaşık 14 milyar dolardır.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!