Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance THORChain’i (RUNE) Borsaya Ekliyor

Binance bugün öğlen saatlerinde yeni bir duyuru yayınladı ve THORChain’i (RUNE) borsaya ekleyeceğini açıkladı.

Binance geçtiğimiz gün Maker ve DAI ikilisini borsaya ekleyeceğini açıkladı ve Maker fiyatı bu duyuruyla birlikte uçuşa geçti. Şirket bugün de borsaya yeni bir tokenın ekleneceğini açıkladı. Bu seferki tokenın ismi ise THORChain.

Ne Zaman Eklenecek?

Binance tarafından yayınlanan duyuruya göre borsa kullanıcıları bugün TSİ 14:00’ten itibaren RUNE ile işlem yapmaya başlayabilecekler. Yatırımcılar başlangıç aşamasında RUNE/BNB, RUNE/BTC ve RUNE/BUSD çiftleriyle işlem yapabilecekler.

THORChain adlı kripto para projesi bir cross-chain (ağlar veya ‘zincirler’ arası) borsa olarak işlev görüyor. Yani yatırımcılar THORChain’in hizmetlerinden faydalanarak farklı blockchainlerde (Bitcoin, Ethereum gibi) yer alan varlıkları (BTC, ETH) takas edebiliyorlar. THORChain kullanıcıları ayrıca staking yaparak pasif bir şekilde gelir elde edebiliyor ve THORChain’in kendi tokenı olan RUNE’u kazanabiliyorlar.

Çoktan RUNE kazanmış ve biriktirmiş olan yatırımcılar şu an itibarıyla Binance’e RUNE gönderebiliyorlar. Yatırımcılar yukarıda da belirttiğimiz gibi saat 14:00 itibarıyla da bu tokenla işlem yapmaya başlayabilecekler..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment