Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opera’nın Kripto Para Cüzdanını 170 Bin Kişi Kullanıyor

Dünyanın en popüler İnternet tarayıcılarından biri olan Opera, kendi geliştirdiği kripto para cüzdanıyla ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Aylık ortalama 350 milyon aktif kullanıcısı bulunan Opera bundan birkaç yıl önce kendi kripto para cüzdanını geliştirmeye başladı. Başlangıç aşamasında yalnızca Norveç gibi ülkelerde kullanılabilen bu cüzdan zaman içerisinde Avrupa Birliği geneline, ABD’ye, Avustralya’ya, İsviçre’ye ve Yeni Zelanda’ya da yayıldı. Hatta Opera bugün yayınladığı duyuruda Ramp Instant ile işbirliği yapmaya başladığını açıkladı. Bu artık İngiltere’deki Opera kullanıcılarının da kripto para cüzdanını kullanabilecekleri anlamına geliyor.

Dünyanın en büyük tarayıcılarından biri olan Opera’nın kripto para cüzdanını sürekli olarak geliştirdiği ve büyüttüğü biliniyordu. Fakat bu cüzdanın tam olarak kaç kişi tarafından kullanıldığı, insanların bu cüzdanı en çok hangi kripto para için kullandıkları bilinmiyordu. Bugüne dek.

Aylık 170 Bin

CoinDesk’in haberine göre Opera nihayet bu cüzdana dair bazı bilgiler paylaştı. Görünüşe göre Opera’nın kripto para cüzdanının her ay 170 bin aktif kullanıcısı bulunuyor. Dünya’nın dört bir yanındaki bu kullanıcılar bu cüzdan sayesinde Bitcoin, Ethereum ve Tron işlemlerini kolayca halledebiliyorlar.

Bu kullanıcı kitlesine dair hala çok fazla şey bilinmiyor. Bu cüzdanın genel kullanıcı profili nasıl, bu kişiler söz konusu cüzdanı ne sıklıkla kullanıyorlar vs. gibi şeyler şu an için hala birer soru işareti. Fakat Opera bu ürünü geliştirmeye ve büyütmeye devam ettikçe bu cüzdana ilişkin daha detaylı bilgiler almaya başlayabiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment