Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance TR Bitcoin Pizza Gününü 500 USDT Ödüllü Webinar ile Kutluyor

Binance TR, düzenleyeceği özel webinar ile Bitcoin Pizza Günü’nü kutluyor.

22 Mayıs 2023 tarihinde saat 20:30’da gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Koin Bülteni Kurucu Ortağı Fatih Taşdemir, Kripto Teknik Kurucuları Altuğ İşler ve Oytun Es ve Binance Türkiye Büyüme ve Pazarlama Yöneticisi Ali Serdar Kuşçu da katılacak.

Bitcoin Pizza Günü, bir kripto para biriminin gerçek dünya satın alma işlemi için bir değişim aracı olarak kullanıldığı ilk belgelenmiş zamanı işaret etmektedir. Bu tarihi olayın 10. yıl dönümünde düzenlenecek olan webinar, Bitcoin’in gelişimi ve benimsenmesi üzerindeki etkisini, kripto para endüstrisindeki değişiklikleri, Bitcoin Pizza Günü hikayesinden öğrenebileceğimiz dersleri ve bugün Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için en yenilikçi ve heyecan verici kullanım örneklerini tartışacak.

Ayrıca, webinar’a katılanlara özel bir sürpriz de var. Etkinliğe katılan herkes, 500 USDT değerinde ödül havuzundan faydalanma şansı elde edecek. Binance TR, Bitcoin Pizza Günü’nü kutlamak için düzenlenecek bu özel etkinlikte, katılımcıları bir araya getirerek, kripto para endüstrisindeki son gelişmeler hakkında izleyicileri bilgilendirmeyi hedefliyor.

Webinar’a kayıt olmak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanın:

WEBİNARA KATILIN

Binance TR, Bitcoin Pizza Günü’nü kutlama etkinliği ile 22 Mayıs’ta sizleri bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!