Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türk Lirası İçin İki Yeni İşlem Çifti Ekledi

İşlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance, Türk Lirası için 2 yeni işlem çifti eklediğini duyurdu. Binance kullanıcıları artık CHZ/TRY ve XLM/TRY paritelerinde işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bu paritelerin yanı sıra bir İngiliz Sterlini ve bir euro işlem çifti de açıldı.

Kripto para borsası Binance yayınladığı duyuru ile platform kullanıcıları için 4 yeni işlem çifti duyurdu. Bu işlem çiftlerinden ikisinin Türk Lirası (TRY) olması dikkat çekti. Bunun dışında birer yeni euro (EUR) ve sterlin (GBP) paritesi de eklendi. Pariteler Chiliz (CHZ), Stellar (XLM), Chainlink (LINK) ve The Graph (GRT) kripto paralarını kapsıyor.

Borsaya yeni eklenen işlem çiftleri

  • CHZ/TRY
  • XLM/TRY
  • LINK/GBP
  • GRT/EUR 

Yeni eklenen paritelerin coinleri ne durumda?

105 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Chiliz fiyatını 0,020 dolarda konumlandırıyor. Son günlerde önemli bir çıkış yakalayan XLM fiyatı ise 0,30 doların üzerinde seyrediyor. Stellar piyasa değeri 7 milyar doları aştı.

GRT fiyatı 0,30 dolar bandında kalmayı başarırken, The Graph piyasa değeri de 420 milyon dolara dayandı. Son 7 günde %40’a yakın yükseliş gösteren Chainlink fiyatı ise 15.5 dolara çıktı. LINK piyasa değeri ise 6 milyar doların üzerinde seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!