Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US, 200 Milyon Dolar Yatırım Alarak 4.5 Milyar Dolarlık Değerlemeye Ulaştı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD ayağı Binance.US, 200 milyon dolar yatırım alarak 4.5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

2019 yılında piyasaya sürülen Binance.US, bu 200 milyon dolarlık yatırımın ilk “dış finansman” tarafından geldiğini açıkladı.

Binance.US CEO’su Brian Shroder konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Şirketimiz ilk dış finansman turunda 200 milyon dolar yatırım aldı. İlk halka arz (IPO) için yol haritası oluşturmadan önce 4.5 milyon dolar değerlemeye ulaştık. İki ya da üç yıl içerisinde bir halka arz planlıyoruz.

dedi.

Binance.US’a yatırım yapan firmalar arasında; RRE Ventures, Foundation Capital, Original Capital, VanEck ve Circle Ventures yer alıyor.

Şirket yaptığı açıklamada, 72 adet kripto parayı bünyesinde bulundurduklarını ve yıl sonuna kadar ülke genelinde 45 eyalette faaliyet gösterebileceklerini söyledi.

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik periyotta 410 milyon dolarla ABD’deki işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance.US, Coinbase’in ABD’deki işlem hacmine göre bir hayli geride kalıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!