Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US Haftaya Açılıyor! Hangi Kripto Paralar Listelenecek?

24 saatlik ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Binance, yaz döneminde yaptığı bir duyuru ile ABD pazarından geçici bir süreliğine çekileceğini açıklamıştı. ABD’li regülatörlerin isteklerine uyum sağlayamayan Binance ABD içerisinde BAM isimli kripto para firması ile ortaklık imzaladı ve söz konusu borsa küresel çapta Binance’a bağlı olacakken, ayrı bir CEO’su ve farklı bir yönetimi olacak.

Binance tarafından yapılan duyuruda borsanın önümüzdeki hafta müşterilere kapılarını açacağı vurgulandı. Changpeng Zhao geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Binance US için 30 kripto para birimini araştırdıklarını vurgulasa da, yeni yapılan duyuruda sadece 6 kripto paranın şu an için listeleneceği açıklandı.

18 Eylülde para yatırma ve çekme işlemlerinin başlayacağı borsada Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin cash, Litecoin, ve Tether kullanıcılara sunulacak. İlerleyen günlerde başka kripto para birimlerinin listeleneceği de beklense de, şu an için bu konuda herhangi bir kesinlik yok.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment