Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US İlk Günden Bu Yana Ne Kadar Gelir Elde Etti? İşte Rakamlar!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) hesaplarına göre Binance’in ABD kolu Binance.US, kuruluşundan bu yana toplamda 410 milyon dolar gelir elde etti.

SEC muhasebecilerinin hesaplamalarını sonucunda ABD Columbia Bölge Mahkemesi’ne 7 Haziran tarihinde verilen beyanda, Binance.US’in kurulduğu Şubat 2019 tarihinden bu yana toplamda 410 milyon dolar gelir ve 224 milyon dolar brüt kara imza attığı belirtildi.

Borsanın SEC’ye sağladığı bilgiler ışığında yapılan hesaplamada, borsanın en yüksek geliri ve brüt karı elde ettiği yıl 265 milyon dolar gelir, 147 milyon dolar brüt karla 2021 yılı olarak tespit edildi.

Binance.US’in toplam gelirlerinin 2022 yılında 95,5 milyon dolarla önceki yıla göre %64,07 düşüş gösterdiği görülürken brüt karının da 51 milyon dolara gerileyerek benzer oranda bir düşüş yaşadığı ortaya kondu.

Öte yandan şirket 2023 yılının başından nisan ayına kadar 38,2 milyon dolar toplam gelir ve 20,8 milyon dolar brüt kar elde etti.

Şirketin ayrıca 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle 23 milyon dolarla en büyük ağırlığı Polygon (MATIC) olmak üzere toplamda 93 milyon dolar değerinde kripto varlığı bulunduğu belirtildi. Hazinenin başlıca, MATIC, BNB, Ethereum (ETH) ve Bitcoin’e (BTC) sahip olduğu görülürken varlıkların güncel toplam değerine dair bir bilgiye yer verilmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!