Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance.US Ödeme Uygulaması Binance Pay’i ABD Vatandaşları İçin Başlattı

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki Binance US, Binance Pay’in ABD vatandaşları için kullanıma açıldığını duyurdu.

Binance US 13 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, Binance’in ödeme teknolojisi uygulaması Binance Pay’in ABD vatandaşlarının kullanımına açıldığını duyurdu. Transferlerin herhangi bir komisyon ve kullanım ücreti içermeyeceği de borsanın duyurusu içinde yer aldı. Uygulama yaklaşık 22 aydır ABD dışında faaliyette olsa da düzenleyici gerekliliklerinden ötürü ABD’de yeni kullanıma girdi.

Kullanıcıların 150 farklı kripto para biriminde herhangi bir kullanım ücreti ve komisyon ödemeden para transferi yapmasına olanak tanıyan uygulama kullanıcıların 24 saat içerisinde toplamda 1 milyon dolara kadar varlık aktarmasına imkan tanıyor. Uygulama şimdilik yalnızca mobil sürümlerde çalışıyor. Ancak Binance, yakın zamanda uygulamanın bir web sürümünün de piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

Duyuru, sosyal medyada kullanıcılar tarafından destek gördü. Binance CEO’su Changpeng Zhao da haberi destekleyenler arasında yer aldı. CEO yakın zamanda şirket hakkında çıkarılan dezanformasyona yönelik haberlere (FUD) aldırılmaması gerektiğini, Binance’in kurulduğu ilk günden bu yana yaptığı gibi işine odaklanarak gelişmeye devam edeceğini bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!