Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Kullanıcıları Vadeli İşlem Ticareti Yapabilecekler!

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, platformuna vadeli işlem hizmetini getiriyor.

Binance’in kurucusu ve CEO’su oan Chngpeng Zhao geçtiğimiz gün Asya’da düzenlenen bir Blockchain etkinliğine katıldı. Zhao etkinlik sırasında Binance’e gelecek yeni bir hizmetten bahsetti.

Zhao tarafından yapılan açıklamalar Binance’e vadeli işlem özelliğinin geleceğini gösteriyor. Kendisinin etkinlik sırasında yaptığı sunumda da görülebileceği üzere Binance kullanıcıları bu hizmet sayesinde kripto paralardan uzun veya kısa pozisyon alabilecekler. Kendisinin konu hakkındaki açıklaması şu şekilde:

“Binance çok kısa süre içerisinde vadeli işlem platformunu açacak. Henüz kesin bir tarih veremiyorum. Simülasyon denemelerini birkaç hafta içerisinde başlatacağız.”

Zhao ayrıca yaptığı sunum sırasında bu vadeli işlem platformuyla ilgili bir görsel gösterdi ve bunun ilgili platformun arayüzü olacağını söyledi.

Kaynak: Binance

Changpeng Zhao, gösterdiği bu görselin üstüne şu yorumu yaptı:

“Bu sistemin bir ekran görüntüsü. Vadeli işlemler Binance’e geliyor.”

Zhao, bu platformdaki kaldıraç oranlarının 20 kata kadar çıkabileceğini ve bu hizmetin başlangıç aşamasında yalnızca Bitcoin’i kapsayacağını vurguladı. Binance bu platformun tam olarak ne zaman hazır olacağını açıklamadı ancak Coindesk‘e göre test süreci iki hafta içerisinde başlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment