Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Vault Nedir, Nasıl Kullanılır?

Binance, 3 Kasım 2020 tarihinde Binance Vault’u (BNB Vault) resmen duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Binance Vault, BNB sahibi kullanıcıların Binance sisteminde bulunan tüm avantajlardan kolaylıkla yararlanmasını ve günlük gelir elde etmelerini sağlayacak.

Binance web sitesinde paylaşılan BNB Vault haberini Binance CEO’su CZ Twitter hesabında paylaşarak “Bırakın teknik sorunlarla, dolandırıcılık vakalarıyla biz ilgilenelim.” açıklamasını yaptı ve insanları Binance Vault kullanmaya davet etti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1323546321018478592

Binance Vault (BNB Vault) nedir?

Kripto para borsası Binance, BNB sisteminde günlük gelir kazanmayı sağlayan BNB Vault’un 3 Kasım itibarıyla kullanıma hazır olduğu haberini verdi. Binance’in duyuru bölümünde paylaşılan habere göre, BNB Vault tamamen esnek bir sisteme sahip ve anapara koruma garantili bir yatırımı ürünü olarak sunuluyor. Kullanıcıların sahip oldukları BNB’ler üzerinden tek bir tıklamayla en yüksek seviyede gelir elde edebilecekleri ifade ediliyor.

BNB Vault’un özellikleri neler?

BNB Vault, Binance’in bir yatırım ürünü olarak sunduğu, tek tıkla kazanç elde etme kolaylığının sağlandığı bir platformdur. Web sitelerinde yazan bilgilere göre, BNB Vault üzerinden elde edilmesi beklenen yıllık faiz getiri oranı %5-8 arasında değişiyor. Faiz getirileri, en iyi yıllık faiz oranını sağlamak adına esnek birikim hesapları (Flexible Savings), BNB DeFi Staking ve Launchpool’u birleştirmeyi hedefliyor. Bununla birlikte diğer platformlardan elde edilecek gelirlerin de hesaplanacağı belirtiliyor.

binance-vaultBNB Vault ne gibi avantajlar sunuyor?

Binance Vault, BNB sahibi olan kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde yıllık faiz getirileriyle kazanç elde etmelerini sağlıyor. Bunun yanında, kullanıcıların istedikleri zaman BNB Vault’tan çıkma şansları da var. Kullanımının kolay olduğunu belirten Binance, günlük kazanç elde etmek isteyenler için bu yeni sistemin çok faydalı olacağına inanıyor. Ayrıca Binance’in sunduğu diğer avantajlar ve kolaylıklar Vault sisteminde kullanılabilecek. Kullanıcılar airdrop, Launchpad, VIP olanaklar gibi Binance üzerinde bulunan diğer avantajlardan yararlanmaya devam edebilecekler.

BNB Vault nasıl kullanılır?

BNB Vault’un web sitesinde yazan bilgilere göre, Vault’a kaydolan kullanıcıların sistemden alacakları faiz gelirleri doğrudan hesaplarına yatırılacak. Vault geliri Launchpool, BNB DeFi Staking, esnek birikim hesapları ve diğer platformlardan gelecek olan tokenlar bazında hesaplanıp kullanıcıların hesaplarına gönderilecek. Faiz hesaplamaları yatırımın 2. gününde başlayacak, günlük olarak hesaplanacak ve gelirler kullanıcılara 3. günde ödenecek. Paralarını Vault’tan çekmek isteyen kullanıcılar, istedikleri zaman destek alarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!