Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance En Güncel IEO Projesine Olan Katılımı Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Binance geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen yeni IEO’sunu açıklamış ve bunun oyun odaklı proje WINk olduğunu duyurmuştu.

2019 yılının başlarında IEO furyasını başlatan Binance bazı projelerinde %300’ün üzerinde kazanç getirmesi ile inanılmaz bir katılım gördü ve görünüşe göre hala da bu katılımı tecrübe etmeye devam ediyor.

Açıklanan verilere göre toplamda 837,808 bilet satın alındı ve bunların arasından kazanan biletlerin oranı %23.87 olarak gözüküyor. Toplamda 200.000 kazanan bilet var ve bunlar 40,870 kazanan kişi arasında bölüştürüldü. Buna ek olarak katılımcıların yaklaşık olarak %94’ü en az bir biletlik yatırım fırsatı yakaladı.

IEO’su yapılan kripto para projesi yarın Türkiye Saati ile 13:00’den itibaren Binance Coin, Bitcoin ve USDT ile USDC pariteleri aracılığıyla alım ve satıma açılacak. Binance’nin daha önceki projelerinde rekor üzerine rekor kırdığını göz önüne alacak olursak, WIN’in de satışa çıkartıldığı andan itibaren sert bir yükseliş elde etmesi olası gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment