Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yatırım Yaptı, Fiyatı Yüzde 70 Arttı: Furucombo (COMBO) Nedir? 

Binance X ve Furucombo DeFi ekosisteminin geliştirilmesi için iş birliği mesajı verdi. Bu kapsamda Binance X Furucombo’ya yatırım yaptığını açıkladı. Furucombo (COMBO) fiyatı 1 günde %70’e yakın yükseliş gösterdi. Furucombo nedir?

Binance‘in geliştirici odaklı yan kuruluşu Binance X, Furucombo’ya yatırım yaptığını açıkladı. Binance tarafından yayınlanan duyuruda bu yatırımın DeFi ekosistemini geliştirmek için atılan stratejik bir adım olduğu vurgulandı. Binance X’in başındaki isim Teck Chia, yaptığı açıklamalar ile Furucombo’yu merkeziyetsiz finans için önemli bir proje olarak gördüğünün altını çizdi.

Yatırım için daha fazla ayrıntı açıklanmazken, alınan yatırım ile Furucombo’nun ekosistemini küresel pazara genişletebileceği ve ürün yeniliklerini kitlesel benimsenme aşamasına geçirebileceği temenni edildi. Furucombo CEO’su Hsuan-Ting ise Binance’in yaptığı yatırımın iki önemli şeyi gösterdiğini dile getirdi:

“İlk olarak, karmaşık DeFi protokollerinin küpler halinde görselleştirilebilen, ‘sürükle ve bırak’ araçlarına ihtiyaç duyduğunu gösterir. İkincisi ise güçlü bir DeFi altyapısı oluştururken ekosistemi genişletmek ve geliştirmek için şirketlerin iş birliği yapmasının ne kadar önemli olduğunu vurgular.”

Furucombo (COMBO) nedir?

Furucombo, kullanıcıları için DeFi stratejilerini yalnızca “sürükle ve bırak” yoluyla optimize etmelerini sağlayan merkeziyetsiz bir projedir. Proje, DeFi alanında farklı protokoller ile işlemler yürütmek isteyenler için kolaylık sunmayı hedeflemektedir. Furucombo yatırım, DeFi kredisi ve işlem deneyimlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Karmaşık DeFi protokollerini küpler halinde görselleştirerek çok daha hızlı ve basit işlemlere olanak tanır. Platform kullanıcıları, input/output’ları ve “combo” adı verilen görselleştirilmiş küpleri sıraya dizerler. Ardından Furucombo tüm bu küpleri tek bir işlemde toplar ve gönderir. Platform tüm işlemleri tek bir akıllı sözleşmede yürütür. Proje aynı zamanda bu yolla, “flash loan” kullanımını da geliştirmeyi hedeflemektedir.

Furucombo platformunun kendi kripto parası COMBO’dur. COMBO için maksimum arz şimdilik 100 milyon olarak açıklanmışken 2 Şubat 2021 itibarıyla tokenın dolaşımdaki arzı 4.3 milyondur. COMBO Uniswap, MXC.COM ve Sushiswap platformlarında listelenmektedir.

1 günde %70 değerlendi

Furucombo fiyatı Binance duyurusu ile harekete geçerek rekor kırdı. 1 günde %70’e yakın yükseliş gösteren COMBO yeni rekorunu 4,16 dolar olarak belirledi. Ağ hayatına 12 Ocak 2021’de başlayan COMBO, lansmandan hemen sonra 1 dolara kadar geriledi. Son 20 günde fiyatını %270’den fazla arttıran COMBO için piyasa değeri 17.7 milyon doları gösteriyor.

furucombo
COMBO için 7 günlük fiyat değişimini gösteren grafik. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!