Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Altcoin Listeleyeceğini Duyurdu, Fiyat Uçuşa Geçti!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yüksek riskli tokenları listelediği özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Binance’in 28 Şubat tarihinde yaptığı duyuruya göre borsa, TSİ bugün saat 14.00’te Innovation Zone platformunda Liquity’i (LQTY) listeleyecek. Duyuruyla birlikte LQTY fiyatı sert bir yükseliş yaşadı.

Yaptığı açıklamada LQTY yatırma işlemlerinin başladığını, çekme işlemlerinin ise listelenme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını söyleyen Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara LQTY/BTC, LQTY/USDT olmak üzere 2 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Öte yandan listeleme ile birlikte LQTY, ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlerine de eklenecek. Borsa, sunduğu yeni opsiyon ile LQTY yatırımcılarına USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Duyurudan önce 1,43 dolarlık bir fiyatı bulunan LQTY, duyuruyla birlikte %50’den fazla yakın değer kazanarak 2,168 dolara ulaştı. Coingecko verilerine göre LQTYyazım esnasında 2,07 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!