Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaştı: Bitcoin (BTC) ve BNB Dağıtacak

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, resmi Twitter hesabının 10 milyon takipçiye ulaşmasının şerefine düzenleyeceği etkinlikte on milyon Satoshi ve BNB dağıtacak.

Binance 12 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, Twitter’da 10 milyon takipçiye ulaşılmasını iki etkinlikle çevrim içi ortamda kutlayacaklarını açıkladı. Etkinlikler kapsamında kullanıcılar on milyonlarca Satohsi ve BNB kazanma şansı yakalayacak.

Binance’in bu kapsamda düzenlediği ilk etkinlik üç #Binance10M rozetini toplamak olacak ve bu rozetler 3 ayrı görevin sonunda verilecek. Doğrulanmış bir Binance hesabı olan herkes bu etkinliğe katılabilecek. İlk etkinlik kapsamında verilecek görevler ise şöyle:

1.Görev: Twitter hesabınızı #Binance10M etkinlik sayfası aracılığıyla hesabınıza bağlamak.

2.Görev: Twitter’da Binance’i takip etmek ve #Binance10M kutlama videosunu kendinize ait benzersiz, yaratıcı bir başlıkla retweetlemek.

3.Görev: Etkinlik süresince spot cüzdanda herhangi bir miktar BNB bulundurmak.

Üç görevi de başarıyla tamamlayan kullanıcılar, 1.693 dolar değerince 10 milyon Satoshi kazanacak.

İkinci etkinlik ise süreç boyunca olabildiğince çok kişiyi Binance’e davet etmek üzerine kurulu olacak. Etkinlik kapsamında, süreç boyunca en çok kişiyi Binance’e davet eden ilk 5 kullanıcı 10 BNB’lik ödülde pay sahibi olacak. Davet edilen kullanıcıların etkinlik sona ermeden önce hesap doğrulamasını yapmış olması şartı aranacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!