Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Bir Kripto Para Borsası Açıyor!

Önde gelen kripto para borsalarından Binance, bugün yaptığı  yeni bir duyuru ile İngiltere içerisinde bağımsız bir kripto para borsası açacağını ifade etti. İngiltere’nin finansal regülatörü FCA tarafından onaylanacağı belirtilen kripto para borsasının İngiltere’nin hızlı ödeme sistemi FPS ağı kapsamında olacağı ve yatırımcıların bununla para gönderebileceği belirtildi.

Binance Dünyaya Yayılıyor

Platform hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara hizmet verecek. Buna ek olarak piyasaya ilk sürüm tarihinde 65 kripto para biriminin destekleneceği ancak gelen talepler doğrultusunda bunun arttırılabileceği belirtildi. İtibari para olarak ilk başta Sterlin ve Euro kullanılacağı biliniyor.

İlk olarak Çin merkezli bir kripto para borsası olarak piyasaya giriş yapan Binance, artan regülasyonlar nedeniyle Malta’ya kaçmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise Binance’in merkezinin neresi olduğu bilinmiyor. Buna rağmen Binance geçtiğimiz dönemde ABD içerisinde Binance US adında yeni bir borsayı piyasaya sürmüştü. Bunun yanı sıra Binance Jersey ile de Avrupa pazarına hitap eden Binance, İngiltere’ye olan açılımı ile de neredeyse dünyaya yayılmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment