Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Kurucu Ortağından Korkutan Hareket!

XRP ağındaki hareketleri izleyen XRPL Monitor tarafından bugün paylaşılan bir gönderiye göre, Ripple‘ın kurucu ortağı Chris Larsen cüzdanları arasında 75 milyon adet XRP’lik bir transfer gerçekleştirdi. Verilere bakıldığında sadece Larsen’in değil aynı zamanda blockchain devi Ripple’ın da önemli transfer gerçekleştirdiği görülebiliyor.

Milyonlarca XRP Transfer Edildi

Ripple’ın aynı gün içerisinde 160 milyon XRP’yi transfer ettiği ve 30 milyon XRP’nin anonim bir adrese gönderildiği görülüyor. Chris Larsen’in 75 milyon adetlik XRP transferi Jed McCaleb’in yarattığına benzer bir korku oluştursa da durumun öyle olmadığı düşünülüyor.

Bilindiği üzere Ripple’ın kurucu ortaklarında olan McCaleb devamlı olarak yüklü XRP satması ile biliniyor. McCaleb’in Ripple ile bu konuda bir sözleşmesi de bulunuyor ve sözleşmenin belirli bir süre boyunca McCaleb’in XRP satışlarını kısıtladığı biliniyor.

Buna rağmen Larsen gibi diğer kurucu ortaklarla böyle bir sözleşme imzalanmadığı biliniyor ve bir anda Larsen’den böyle bir işlem gelmesi XRP yatırımcılarını endişelendirdi. Basın saatine göre gönderilen fonların hala Larsen’in diğer cüzdanında bulunması ise bunun sadece basit bir transfer olduğunu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment